ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013

Ποιος είναι ο «θεός» τους τελικά;

filio.x.Ποιος είναι ο «θεός» τους τελικά;

Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗ
ΣΟΥΑΜΙ ΓΙΟΓΚΑΜΟΥΓΚΑΝΑΝΤΑ

Πηγή: Εκ του βιβλίου "Οι γκουρού ο νέος και Γέροντας Παΐσιος"ΑΓΟΡΑΣΤΕ ON-LINE ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ

      Εκείνη την περίοδο η ζωή μου επηρεαζόταν από πολλούς παράγοντες. Πολύ δυνατή επίδραση είχε η προσευχή του Γέροντα*, που την ένοιωθα διάφορες στιγμές (το βράδυ όταν κοιμόμουν, την ημέρα όταν περπατούσα στο δρόμο) να πλημμυρίζει με ειρήνη την ταραγμένη μου ψυχή, να μου χαρίζει μια όαση χαράς μέσα στο βαθύ μου πόνο και κάποια διαύγεια και ηρεμία στη ζούγκλα των σκέψεών μου. Ένοιωθα παρηγοριά, μια δύναμη να με στηρίζει και αποκτούσα σιγά - σιγά κάποια ελπίδα που με απομάκρυνε από το αδιέξοδο και την αυτοκαταστροφή.

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΔΔΙΣΤΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΣ

filio.x.ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΠΡΩΗΝ ΒΟΥΔΔΙΣΤΗ
 ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟΣ
«…μέσα σε ανθρώπινα κρανία είχαν βάλει αίμα και το έδιναν στους οπαδούς να το πιούν! Λέγανε ότι το αίμα έπρεπε να προέρχεται από αλλοθρήσκους και όχι από ομοπίστους».

Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

ΕΠΙ ΤΟ ΕΡΓΟΝ....ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!

-Μπορείς να καταλάβεις πότε ένας άνθρωπος είναι εγκεφαλικά άρρωστος και πότε είναι καταλυμένος από ένα δαιμόνιο. Φυσικά η εμπειρία βοηθά σε αυτές τις περιπτώσεις. Επειδή υπάρχει ένας ξεκάθαρος διαχωρισμός μεταξύ εγκεφαλικής - ψυχικής αρρώστιας και  κατάληψης από δαιμόνιο. (π. Πέτρος)
filio.x.
Φύγετε από πάνω μου, πόρνες και π.....! Όχι! Παντελεήμονα (βρισιά). Φύγε μακριά μου! Σε μισώ! Φύγε μακριά, Παντελεήμων! (εξορκιζόμενη)
-Αλλά οι εξορκιστές είναι καλά ενημερώνοι για αυτό το ζήτημα, και όταν κατανοούν ότι ο άνθρωπος έχει ανάγκη από ψυχιατρική βοήθεια, τους στέλνουν αμέσως στο ιατρό. (δημοσιογράφος γυναίκα)

Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΓΙΟΥΝΓΚ.....ΑΠΟ ΜΙΚΡΟΣ ΣΤΗΝ ΜΑΓΕΙΑ

Ε. Ο Γιούνγκ και τα νεανικά του βιώματα

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, τα παιδικά χρόνια τού Γιούνγκ -καθώς και τα χρόνια της νιότης του- είχαν σημαδευτεί από βιώματα αποκρυφιστικά. Ο ίδιος τα είχε ονομάσει τα «μυστήρια» του. Αυτά τον οδήγησαν στην απομόνωση και τον έκαναν άνθρωπο μοναχικό. Ο ίδιος εκφράζεται γι’ αυτά με τον εξής τρόπο:
«Η κατοχή ενός μυστηρίου με είχε τότε σημαδέψει βαθιά. Το θεωρώ ως το ουσιώδες στοιχείο των πρώτων νεανικών μου χρόνων, σαν κάτι που για μένα ήταν άκρως σημαντικό...» (σελίδα 28).
«Ολόκληρη η νεανική μου ζωή μπορεί να γίνει κατανοητή κάτω από την έννοια του μυστηρίου. Έφτασα έτσι σε μια σχεδόν αφόρητη μοναξιά, και το βλέπω σήμερα ως μια μεγάλη επίδοση, που αντιστάθηκα στον πειρασμό, το να μη μιλήσω με κάποιον πάνω στο θέμα αυτό. Έτσι διαμορφώθηκε η σχέση μου προς τον κόσμο, όπως αυτή είναι σήμερα: Και σήμερα είμαι μοναχικός, επειδή γνωρίζω πράγματα, που πρέπει να τα θίξω, και που οι άλλοι δεν τα γνωρίζουν, και συχνά δεν θέλουν μάλιστα να τα γνωρίσουν» (σελίδα 47).

Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ!!!!

ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΑ ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΕΝΟΥ

2013-07-14 14:43
ΤΙ ΤΑΡΑΣΕΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΔΑΙΜΟΝΑ-ΕΣ?
καταρχην θα ηθελα να πω οτι αρχικα δεν μπορεις να καταλαβεις καν..οτι μπορει να υπαρχει μεσα στο σωμα σου δαιμονας ...αν δεν εισαι ανθρωπος της εκκλησιας(δηλαδη εκκλησια σημαινει το σωμα χριστου)δεν θα το καταλαβεις ΠΟΤΕ!..μονο οταν θα αρχιζει να ....χρονιζει η κατασταση σου θα βλεπεις να γινονται στη ζωη σου διαφορα περιεργα δυσαρεστα συμβαντα οπως:ατυχηματα,νευρα ,αγχος πολυ.στρες εντονο,μαλωματα με τους οικιους ,διχονοιες,αναποδιες στη δουλεια η ξαφνικα απο το πουθενα να σου δημιουργουνται προβληματα ειτε οικονομικα ειτε προσωπικα ,να μην μπορεις να αγαπησεις η να αγαπηθεις και αλλα πολλα!...επισης ισως αν εισαι λιγακι..υποψιασμενο ατομο..και κανεις που κ που καμμια ευχη ετσι...περιστασιακα,ισως να αντιληφθεις οτι κατι μεσα στο σωμα σου..κινειται!!!


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...