ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Κυριακή 15 Ιουλίου 2012

ΜΩΑΜΕΘ Α`.ΕΝΑΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΕΝΟΣ ΠΡΟΦΗΤΗΣ


                                     

Ο Μωαμεθ α` ηταν ενα παλικαρι 24ετων οταν γνωρισε μια εβραια 45ετων χηρα μυημενη στην μαγεια ,την ερωτευτηκε φυσικα με την τεχνη της μαγειας οπως εκεινη ηξερε ,λογω της φτωχειας του δεν μπορουσε να παντρευτει γυναικα αν δεν εδινε χρηματα στον πατερα της γυναικας ,αλλα λογω της χηρειας που ειχε η εβραια επιτραιποταν να γινει ο γαμος.απο κει και μετα με επικλησεις σε δαιμονια ο μωαμεθ παθαινε επιληψιες τακτικα,αυτοτο δημιουργουσε η συζυγος του 1)επειδη τον ζηλευε,και 2)για να τον "κανει προφητη"με δαιμονικο τροπο στελνοντας του τζινι-δαιμονια.απο κει και μετα εγινε ο προφητης μωαμεθ α` ....οσο ζουσε η εβραια συζυγος του δεν ειχε καμμια αλλη γυναικα  παθαινοντας εκεινη ξεκινησε να αποκτα πληθος γυναικων ανεξαρτητου ηλικιας.

  Ο Μωαμεθανισμος ξεκινησε απο μια εβραια συζυγος του μωαμεθ α`.




Η εγκυρότητα του Ισλάμ είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με την αξιοπιστία του Μωάμεθ. Δηλαδή, αν υπάρχουν βάσιμοι λόγοι που να μας πείθουν ότι ο Μωάμεθ ήταν ένας αξιόπιστος αγγελιοφόρος του Θεού, μπορούμε τότε λογικά να υποθέσουμε ότι το Ισλάμ είναι αληθινό. Αλλά, αν υπάρχουν ισχυρές ενδείξεις που να αμφισβητούν την αξιοπιστία του Μωάμεθ, τότε το Ισλάμ αυτοκαταστρέφεται.
Οι πρώιμες Μουσουλμανικές γραφές και παραδόσεις, συμπεριλαμβανομένου του Κορανίου, του Ibn Ishaq’ s το Sirat Rasul Allah, του Sahih Al-Bukhari, και του Sahih Muslim, μας παρέχουν πληθώρα λόγων απόρριψης του Μωάμεθ ως Προφήτη. Τα κύρια πληροφοριακά έγγραφα δείχνουν πως ο Μωάμεθ ήταν συχνά βίαιος και αδυσώπητος με εκείνους που τον πρόσβαλλαν, πως λάμβανε «αποκαλύψεις» που του επέτρεπαν να παραβιάζει άλλες «αποκαλύψεις» του Κορανίου, πως είχε μια περιφρονητική γνώμη για τις γυναίκες, πως συμμετείχε σε εμπόριο σκλάβων, πως επέτρεπε την βία προς τις γυναίκες, και πως μια από τις σεξουαλικές του συντρόφους ήταν ένα εννιάχρονο κοριτσάκι.[1] Επί πλέον, ο Μωάμεθ δήλωνε πως το ψέμα είναι αποδεκτό, αν χρησιμοποιείται για ειρήνευση - δήλωση, που μας κάνει να αναρωτιόμαστε πόσο συχνά αξιοποιούσε αυτή την αρχή ο Μωάμεθ, όταν δίδασκε το μήνυμά του.[2]
Μωάμεθ ο Προφήτης (~570 - 632 μ.Χ.)
Για τη ζωή του Αμπού ι-Κασίμ που επωνομάστηκε αργότερα Προφήτης Μωάμεθ είναι από την εποχή πριν την έξοδό του από τη Μεδίνα λίγα πράγματα γνωστά. Η οικογένειά του ανήκε σε ένα φτωχό παρακλάδι της φυλής που εξουσίαζε τότε τη Μέκα. Ο Μωάμεθ ήρθε στα πολλά εμπορικά ταξίδια του σε επαφή με τις μονοθεϊστικές διδασκαλίες των Ιουδαίων και των Χριστιανών και άρχισε προοδευτικά να ασχολείται με θρησκευτικά θέματα. Περί το 595 παντρεύτηκε την Χατίτζα, μια πλούσια χήρα εμπόρου και απέκτησε έτσι οικονομική άνεση.
Περί το έτος 610 ανακοίνωσε ο Μωάμεθ στον περίγυρό του ότι είχε μία οπτασία του Αρχάγγελου Γαβριήλ, ο οποίος του ανακοίνωσε πως είναι ο αληθινός προφήτης του Λόγου του Θεού. Οι αποκαλυπτικές εμπειρίες του Μωάμεθ καταγράφηκαν από συγγενικά του άτομα στο Κοράνι. Αρχικά πίστεψαν πολύ λίγοι στη διδασκαλία του Μωάμεθ, κυρίως οι συγγενείς του, μέχρι που το έτος 622 αναγκάστηκε να υποκύψει στις αντιδράσεις των κατεστημένων κύκλων της Μέκα και να αποδράσει στη Μεδίνα. Αυτή η φυγή ονομάστηκε Εγίρα (χίτζρα) και καθιερώθηκε αργότερα ως η αρχή της μουσουλμανικής χρονολογίας.
Αντίθετα με τη Μέκα, στη Μεδίνα απέκτησε ο Μωάμεθ θρησκευτικό και πολιτικό κύρος και δημιούργησε μεγάλο αριθμό οπαδών, με τη βοήθεια των οποίων άρχισε να διαδίδει στην αραβική χερσόνησο τη θρησκεία του Ισλάμ που διαμόρφωσε ο ίδιος, προσαρμόζοντας παλιές τελετουργικές συνήθειες των Αράβων. Το έτος 630 κατάφερε, μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες, να καταλάβει θριαμβευτικά με πλήθος οπαδών του τη Μέκα, την οποία ανακήρυξε σε ιερή πόλη, αφού εξαφάνισε τα είδωλα από την Κάαμπα. Έκτοτε έγινε η Μέκα και ειδικότερα η Κάαμπα τόπος προσκυνήματος των οπαδών της νέας θρησκείας. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...