ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

προς την Αγιαν Τριαδαν.

     
                                  
      ( Του ιερου Αυγουστινου).  Συ ,Κυριε ο Θεος ημων,εισαι η ζωη η αληθινη και τελεια.Υπο σου και δια σου λαμβανουν ζωην και εν τω Πνευματι σου ζωσιν ολα ανεξαιρετως,οσα εχον πραγματικην υπαρξιν και ζωην, οσα ζουν ζωην ευτυχιας και μακαριοτητος.Συ εισαι το εξ εαυτου και τελειον αγαθον,η εξ εαυτης και τελεια ηθικη ωραιωτης.Απο σε και δια της ιδικης σου δυναμεως και πασνοφου προνοιας γινονται αγαθα και ωραια ολα ανεξαιρετως,οσα ειναι πραγματι αγαθα και ωραια.

      Συ εισαι ο Θεος προς τον οποιον η μεν πιστις διεγειρει ημας,η δε ελπις ενθαρρυνει και ζωογονει,και η αγαπη συνδεει. Συ, Κυριε, παραγγελλεις εις ημας να ζητωμεν απο σε, και οδηγεις τους ζητουντας δια να σε ευρουν.  Συ διατασσεις να κτυπωμεν την θυραν της χαριτος σου και του ελεους σου,και συ παλιν ανοιγεις την θυραν εις τους κρουοντας.

          Το να απομακρυνεται ο ανθρωπος απο σε, αυτο ειναι πτωσις,και καταστροφη`το να επιστρεψη
εν μετανοια προς σε,ειναι ανορθωσις και σωτηρια`το να μενη πλησιον σου, ειναι ενισχυσις και στερεωσις. Σε, Κυριε κανεις δεν απαρνιεται,παρα μονον εαν αποπλανηθη απο την αληθειαν και την σωτηριαν`κανεις δεν σε επιζητει,παρα μονον εαν εννοηση το πραγματικον του συμφερον`και κανεις δεν σε ευρισκει, παρα μονον αφου καθαρισθη κατα την ψυχην απο τους μολυσμους της αμαρτιας.

         Σε οταν γνωριζη ο ανθρωπος,αυτο ειναι πραγματικη ζωη δι `αυτον.Εις σε οταν υπακουωμεν
 και εκτελωμεν τας εντολας σου,αυτο ειναι δοξα βασιλικη δι`ημας.Σε να ομολογωμεν,ειναι σωτηρια
  και απεριγραπτος χαρα της ψυχης.

       Δια τουτο και  με   τα χειλη μου και με την καρδιαν μου, και με ολας τας δυναμεις της ψυχης
   και του σωματος μου ,σε ανυμνω,σε ευλογω,σε προσκυνω,και προσφερω ευχαριστιας εις την
αγαθοτητα σου δι`ολας τας ευγεργεσιας σου,και ψαλλω τον υμνον εκεινον της δοξολογιας προς σε, τον οποιον ψαλλουν και οι αγγελοι εν τω ουρανω`αγιος,αγιος,αγιος, εισαι Κυριε ο Θεος ημων.Αμην.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...