ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Κυριακή 8 Ιουλίου 2012

AΝΑΚΑΙΝΙΣΘΗΣΕΤΑΙ ΩΣ ΑΕΤΟΥ Η ΝΕΟΤΗΣ ΣΟΥ......



Ημερα με την ημερα το κουβαρι της ζωης μας λιγοστευει διαρκως, και η χρυση κλωστη θα φθαση σιγα σιγα στο τερμα της.Ναι οταν το λαδι της ζωης μας ελαττωθη,τοτε το καντηλι σβηνει.




     Η φυσικη νομοτελεια κυβερνα και τον ανθρωπο οπως και τον ηλιο:Ανατελλει,μεσουρανει,δυει.Τι απογοητευσι!!Γιατι ο`τι ειναι ωραιο να φευγη γρηγορα;Γιατι η επιστημη δεν καταφερε,παρα τις προσπαθειες που εκανε,να επιτυχη κατι σοβαρο και αξιολογο;Γιατι να φευγουν τα νειατα;

       Αυτο που δεν κατωρθωσε ο ανθρωπος το πετυχε ο αετος,ο βασιλιας των πτηνων.Ενα πτηνο που εχει πολυ ισχυρη ορασι.Βλεπει παρα πολυ μακριαΕνα πτηνο που δεν ευχαριστιεται στα χαμηλα, στους καμπους ,αλλα στις κορυφες,στους αιθερας.Ειναι το πτηνο που λουζεται στις ακτινες του ηλιου.ειναι το πτηνο της ισχυρης δυναμεως που δεν δεχεται ταπεινωση και εξευτελισμους.Λεγεται οτι οταν ο αετος δη τις φτερουγες του ν`ασπριζουν,τα λεπια να σκεπαζουν το φως των ματιων του και το ραμφος του να κυρτωνει(σημαδια του γηρατος)εργαζεται μονος του για την ανανεωσι του.Αναζητη μια πηγη.Εντος της κρυσταλλινης πηγης λουζεται και εν συνεχεια,ως βελος κατ`ευθειαν υψουται προς τον ηλιον.Οι θερμογονες του ηλιου ακτινες καινε την αμβλυωπια και τις ριζες απο τις φτερουγες.Ο αετος
  εν συνεχεια,ως βελος!και παλι,πιπτει εντος της δροσερης πηγης.Τα λεπια των οφθαλμων πιπτουν
  και οι φτερουγες σιγα -σιγα ανανεουνται.Δεν μενει παρα το τριτο σημειο του γηρατος το κυρτωμενο ραμφος.Απο τα υψη του ουρανου παρατηρει τωρα και στοχευει την κορυφη ενος βραχου.

   Επι του βραχου πιπτει με ακαθεκτη ορμη και κτυπα με δυναμι στο κυρτωμενο ραμφος.Ετσι,το ραμφος κλονιζεται,πιπτει και φυτρωνει νεο.Κατ`αυτον τον τροπο ο αετος νικα την ασθενεια του γηρατος.Και εμεις αν θελουμε να ανανεωσουμε ψυχη μας ας σκεφτουμε οτι οι ουρανοι ειναι δικοι μας.

      Ο ψαλμος του δαυιδ 102,λεει :"Και ανακαινισθησεται ως αετου η νεοτης σου"ας αφησουμε τον πεζο και χαμηλο τουτο κοσμο ,και με τα φτερα της πιστεως να πεταξουμε ψηλα.
                                        ΑΝΑΝΕΩΣΙΣ ΨΥΧΗΣ.

  •    Πρωτο βημα ανανεωσις το Βαπτισμα. 
  • Δευτερο βημα ανανεωσις το Μυστηριο της Εξομολογησεως.
  • Τριτο βημα ανανεωσις να αγγιξουμε τον Ηλιο Χριστο,να δεχτουμε την θεικη του διδασκαλια να 
  • πιστεψουμε σε αυτην και να την ακολουθουμε το κατα δυναμιν.....
      Η Βασιλεια του Θεου γινεται και επιγεια πραγματικοτητα.Οχι απογοητευση! μπορουμε να γινουμε και εμεις αετοι,να εκπορθησουμε τους ουρανους..


                                     


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...