ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ?

    Ενα ευλογο ερωτημα που ανακυπτει ειναι γιατι να επιτρεψει ο Θεος τον ερχομο του Αντιχριστου,δηλαδη γιατι να επιτρεψει να ενοικησει στον Αντιχριστο ο Σατανας? Ο Θεος ως  παντογνωστης γνωριζει την καινην προαιρεση του Αντιχριστου.Υπευθυνος ομως της κυριευσεως του Αντιχριστου απο το Σατανα, ειναι ο ιδιος ο Αντιχριστος.Διοτι ενω ως ελευθερος που ειναι δυναται να αποκρουσει τον Διαβολον,εν τουτοις θα πραξει το αντιθετο,θα συνταχθει με το Σατανα.Ετσι θα φερει μεσα του τον Σατανα.



  Αλλα και δια την αμετανοητη αποστασια του ανθρωπου.Παρεχωρησε ο Θεος να ελθει ο Αντιχριστος.Διοτι ο Αντιχριστος <<εν τοις απολλυμενοις ισχυει>>13δηλαδη στους αμετανοητους απιστους.Οι αμετανοητοι αυτοι ειτε ηρχετο ειτε οχι ο Αντιχριστος,δεν επροκειτο να πιστευσουν στον Χριστο και να σωθουν,διοτι δεν εχουν αγαθη προαιρεση.    Με το να ελθει ομως ο πλανος θα ελεχθει και θα φανερωθει η εθελουσια απιστια και αμετανοησια των αρνητων του Χριστου.Κατ`εξοχην ομως θα ελεχθουν οι Ιουδαιοι οι οποιοι υπερεβησαν εις ασεβειαν ολα τα εθνη.Και φυσικα δεν εννοουμε τους Ιουδαιους που εδεχθησαν τον Κυριον.Αλλα αυτους που εξακολουθουν να σταυρωνουν τον Ιησου προετοιμαζοντας τον δρομο και τον θρονο του Αντιχριστου.Η προσκυνηση του Αντιχριστου απο τους Ιουδαιους θα αποτελεσει<<αναντιρρητον της αγνωμοσυνης αυτων>>14,οπως λεγει ο ιερος Χρυσοστομος,διοτι προετιμησαν το ψευδος απο την αληθειαν,το σκοτος παρα το φως,τον Αντιχριστον και οχι το Χριστο.Γι`αυτο ο Κυριος ειπε προφητικα  γι`αυτους.<<Εγω εληλυθα εν τω ονοματι του Πατρος μου,και ου λαμβανετε με`εαν αλλος ελθη εν τω ονοματι τω ιδιω,εκεινον ληψεσθε>>15.Δηλαδη εγω που ηλθα εξ ονοματος του πατρος μου δεν με δεχθηκατε Ιουδαιοι αλλα με σταυρωσατε,τον ψευτομεσσια ομως, δηλαδη τον Αντιχριστο που θα επιδιωκει το δικο του συμφερον και την δοξαν του ιδικου του ονοματος,θα τον δεχθειτε.      Επομενως οι Ιουδαιοι κατα την Δευτεραν Παρουσιαν,κατα την φοβεραν Κρισιν,θα ειναι αναπολογητοι διοτι,εσταυρωσαν τον αναμαρτητον Χριστο και συνεταγησαν και προσκυνησαν τον  πικρο και δολιο και πλανο Αντιχριστο.Επιτρεποντας λοιπον ο Θεος να ελθει ο Αντιχριστος θα αποδειξει για τελευταια φορα την κακοτητα του Σατανα και την αγαθοτητα του Θεου.Ετσι το κακο κατα την εποχη του Αντιχριστου θα απογυμνωθει καθε υποκρισιας,θα αποβαλλει το προσωπειο και θα   παρουσιασθει γυμνο στα ματια της ανθρωποτητας.Οσοι λοιπον θα παραμεινουν αμετανοητοι θα στερηθουν καθε δικαιολογιας και θα ειναι περα για περα αξιοκατακριτοι και καθε τιμωριας.         Ο Θεος λοιπον σε μια τελευταια προσπαθεια να βοηθησει τους αμαρτωλους για να σωθουν,επιτρεπει την ελευση του Αντιχριστου,μηπως ορισμενοι αντικρυζοντας τον ιδιο τον Σατανα με  ολη του την κακοτητα μετανοησουν. 13.ΧρυσοστομουPC 62,487. 14.XρυσοστομουPC 59,235. 15Iω.5,43.      <<Δαν κρινει τον λαον αυτου,ωσει      και μια φυλη εν Ισραηλ και γεννηθητω     Δαν οφις εφ`οδου,εγκαθημενος επι     τριβου,δακνων πτερνας ιππου και πεσειται    ο ιππευς εις τα οπισω,την σωτηριαν     περιμενων Κυριου>>.              (Γεν.49,16-18)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...