ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Παρασκευή 17 Αυγούστου 2012

ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ,ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΤΟ ΛΕΝΕ!!!!!!



ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΑΥΤΟΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΧΑΡΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ

(Κατά: Μιχάλη Καλόπουλου, http://www.greatlie.com/gr/news.cfm?id=65&action=detail με απάντηση εδώ)


Μια λύση που προτάθηκε από ένθερμους Χριστιανούς αλλά δυστυχώς αγνοήθηκε ήταν η θεσμοθέτηση εκκλησιαστικών αγώνων με χριστιανικά αθλήματα που θα ταίριαζαν περισσότερο στη εκκλησιαστική ιστορία και παράδοση και θα αποτελούσαν προγύμνασμα για τη μετά θάνατο ζωή, με σύνθημα «Πίστη δυνατή, για μεταθανάτια ζωή».
Εκκλησιαστικοί παράγοντες με τους οποίους επικοινωνήσαμε μας μίλησαν για τα ακόλουθα αθλήματα:
Αντί για ρυθμική γυμναστική, ρυθμικές επικύψεις (μετάνοιες) και αγώνες εξομολόγησης, μεταμέλειας και κάθε λογής αυτοεξευτελισμών χάριν σωτηρίας.(Πηγή: Μιχάλη Καλόπουλου, http://www.greatlie.com/gr/news.cfm?id=65&action=detail με απάντηση εδώ)

Μυθοπλάστης: Μιχάλης Καλόπουλος
Απάντηση:  Οι «υπερήφανοι Ελληναράδες» και οι νεοπαγανιστές φίλοι τους, εκνευρίζονται πολλές φορές γιατί οι Χριστιανοί διάλεξαν να προσκυνούν τον Πλάστη τους και θεωρούν τις εξομολογήσεις, τις μεταμέλειες και τις άλλες οδούς της Ορθόδοξης ψυχοθεραπείας ως μεθόδους «αυτοεξευτελισμού» λες και και τέτοιες συμπεριφορές δεν συναντώνται και εκτός Ορθοδοξίας π.χ. τα παιδιά εξομολογούνται στους φίλους και στους γονείς τις πράξεις για τις οποίες νιώθουν ενοχές, η μεταμέλεια είναι βασικό στοιχείο αλληλοκατανόησης μεταξύ φίλων και ζευγαριών. Ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές εμφανίζονται ζευγάρια, οικογένειες και είτε εξομολογούνται κάθε είδος ενοχής σε παρουσιαστές και ψυχολόγους και μεταμελούν για διάφορες πράξεις τους, είτε οδηγημένοι στο άλλο άκρο αλληλοβρίζονται.
Όσο αφορά τις μετάνοιες, είναι γνωστό πως οι περισσότεροι πολέμιοι του Χριστιανισμού έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό. Υπερασπίζονται πολύ χειρότερες θέσεις από αυτές για τις οποίες βρίσκουν πρόφαση να «κατηγορούν» τον Χριστιανισμό για να δημιουργούν εντυπώσεις. Στην προκειμένη περίπτωση, είναι άξιο μεγάλης προσοχής, το ότι οι κακοθελητές  τολμούν ως δήθεν «απομυθοποιητές» να κατηγορούν για αυτοεξευτελισμούς τον Χριστιανισμό όταν η συμμαχία τους με τον παγανισμό επιφέρει την αποδοχή αυτομαστιγώσεων π.χ. ναός της Άρτεμης εις την Σπάρτη και στην Έφεσο, αλλά και ανθρωποθυσιών. Μάλλον κατά τις απαίσιες ανθρωποθυσίες, οι οπαδοί του Μιχάλη Καλόπουλου δεν βλέπουν αυτο-εξευτελισμούς διότι εκεί σε σκοτώνει ο ιερέας της παγανιστικής θρησκείας και δεν αυτοκτονεί κανείς μόνος του, ακολουθώντας φαίνεται τις προτροπές του Υ.Σ.Ε.Ε. για ευθανασία,  αν και τέτοιες περιπτώσεις υπάρχουν όχι μόνο εις τα αυτομαστιγώματα των νεανίων, αλλά και στον αυτοευνουχισμό των λατρών του θεού Άττι και της θεάς Κυβέλλης, την οποία προσκυνούσε και ο μεγάλος φιλόσοφος του νεοπλατωνισμού Πρόκλος.
Μα εκτός αυτών, οι «καλοθελητές» ενώ «σκανδαλίζονται» με χριστιανικές πρακτικές, δεν κάνουν ποτέ λόγο για τους όσους εξευτελισμούς επιφέρει ο αθεϊστικός τρόπος ύπαρξης του ανθρώπου, με στόχο πότε την δόξα (χρήμα - επιτυχία), πότε την έπαρση (τηλεθέαση) και πότε την διασκέδαση (μέθυσοι Διονύσου).

Αριστερά: Καλήφωνος Ελληνίδα τραγουδίστρια, ξαπλώνει εις το πάτωμα της σκηνής, κατά την διάρκεια της εξεταστικής της ακρόασης από επιτροπή δασκάλων καλλιτεχνίας. (Πηγή: Τηλεοπτικός Σταθμός Ant1, Fame Story, 23/01/2005)
Μέσο & δεξιά: Παίχτριες του «Big Brother» παλεύουν μέσα στις λάσπες προς τέρψιν των τηλεθεατών, με την ελπίδα ενός καλύτερα οικονομικά επίγειου αύριο.(Πηγή: Τηλεοπτικός Σταθμός Ant1, Big Brother, 08/11/2005)
Σε αυτή την περίπτωση «επικύψεων» προς το κοινό ή προς την εξεταστική επιτροπή, και δηλαδή προς «χάριν γοητείας» θνητών ή εις τις λασπομαχίες, δεν υπάρχει κανείς αυτοεξευτελισμός του τραγουδιστή ή των παιχτριών για την ομάδα του Μ.Καλόπουλου, όταν αντιθέτως επικύψεις θνητών προς τον Θεό οδηγούν αναγκαστικά σ’ αυτόν «...ρυθμικές επικύψεις (μετάνοιες) ...και κάθε λογής αυτοεξευτελισμών χάριν σωτηρίας. »

«ΘΕΟΣ ΕΡΩΤΑΣ» ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΙ


Άνω,: Τυφλοί, δεμένοι χειροπόδαρα περιμένουν περιποίηση από την αφέντρα τους (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)
Κάτω: Σε θέση άλογου ζώου με αμφίεση ίππου, σεξομανείς επιδίδονται σε παραλογισμούς σκλαβιάς. Στην άκρη δεξιά διαφήμιση παπουτσιών με «πέταλα» Κατόπιν ο παγανισμός έχει το θράσος να υποστηρίζει πως οι θεοί του «ελευθερώνουν» τον άνθρωπο από τον «Χριστιανισμό». (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)

Αριστερά: Αγνώστου ορισμού  «ερωτικό παίγνιο» κατά το οποίο η μία «παρτεναίρ» - συντρόφισσα παριστάνει το άλογο της αλογίας με σέλα, παρωπίδες και χαλινάρι στο στόμα και η άλλη την «ιππέα» του.
Δεξιά: Οι μονόφθαλμες κατηγορίες των νεοπαγανιστών περί «.. μετανοιών που αυτοεξευτελίζουν»

Οι νεοπαγανιστές και άθεοι εκτελούν χρέη μονόφθαλμων Πολύφημων κατήγορων του Χριστιανισμού. Οι πιστοί του Χριστιανισμού κατηγορούνται για ευτελισμούς, αλλά για να εκφράσουν αυτοί την κατηγορία οι συνήγοροι κατήγοροι έχουν κλείσει το άλλο τους μάτι «πονηρά» στο θεό των πρώτων, τον «Έρωτα», και οι δεύτεροι στους «ελεύθερους» ερωτευμένους σεξιστές εις τους οποίος ανήκουν. Βασικά όμως και οι δύο έχουν χαθεί μέσα σε ένα κυκεώνα ανελεύθερων παθών, όπου πολλοί από δαύτους πέφτουν σε εξευτελιστικές πορνικές μιαρότητες κυνηγώντας την ηδονή και απορρίπτοντας την ιερή τεκνογονία. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αποτελούν οι ουρολάγνοι και  οι κοπρολάγνοι, οι οποίοι για να «βρουν» μέθεξη από τον «θεό» έρωτα, είτε οικιοθελώς, είτε δια της βίας (βλέπε σεξουαλικές διαστροφές με αφέντη ή αφέντρα και δούλο ή σκλάβα αντίστοιχα), οδηγούνται σε πόση ούρων και κατάποση κοπράνων του ετέρου μέλους της «σχέσης» που εκτελεί τα χρέη του «βασανιστή» σώματος και ψυχής, εις απόλαυση γενετησίας διαστροφής. Άλλοι δεμένοι χειροπόδαρα «τρώνε το ξύλο της  χρονιάς τους» ακόμη και πάνω σε σταυρούς (του Μαρτυρίου του Ιησού) ή σε χιαστούς (του Αγίου Ανδρέα), ενώ άλλοι φιμώνονται, φορούν ρούχα εις ομοίωση άλογων ζώων και υπακούν σε κάθε εντολή του αφέντη ή της αφέντρας, γινόμενοι περίγελοι από τρίτους. Και όλα αυτά στην δημόσια θέα του διαδικτύου, όπου ο «θεός» τους έχει απλώσει τα ανηλεή πλοκάμια του.

Αριστερά: Δεμένη ή δεμένος χειροπόδαρα και ντυμένος καρναβαλίστικα ως οικιακό, άνευ λογικής, ζώο περιμένει υπομονετικά την «ικανοποίηση» από τον «οικοδεσπότη» που προφανώς του αρέσει η ιδέα της αρχαίας κτηνοβασίας, με οικιακό ζώο αντί για κατσίκα. (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)
Μέσο: Σκλαβωμένος στο πάθος δέχεται τον ρόλο του ψημένου πάνω από τα «κάρβουνα». (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)
Δεξιά: Δεμένη χειροπόδαρα και φιμωμένη από το πάθος της, παραμένει άλαλη και περιμένει τις συνέπειες. (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)

Αριστερά: Παθιασμένος άνδρας στην σεξουαλική αυνανιστική ικανοποίηση δέχεται να φωτογραφηθεί γυμνός δηλώνοντας πως είναι σκλάβος της αφέντρας του και θεάς του «Goddess» με το όνομα «Lorena». (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)
Μέσο: Ο μελλοντικός εραστής (;) σκλάβος νυν, μεταμφιεσμένος καρναβαλικά ως Αιγύπτιος δούλος εξυπηρετεί τις θεές του (που σε πολλές περιπτώσεις φέρουν αρχαία ονόματα θεοτήτων ή γνωστών μαγισσών του μεσαίωνα). Πολλοί από δαύτους υπογράφουν συμβόλαια εις τα οποία επί τη παρουσία μαρτύρων δέχονται οιονδήποτε εξευτελισμό και βασανιστήριο από τις θεές και μάγισσες τους. (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)
Δεξιά: Σκλάβος στην θεά («Goddess») (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)

Αριστερά: Η ερωτική φαντασίωση των πιστών του Πανός γίνεται σήμερα πραγματικότητα, ακόμη και για όσους δεν κατοικούν στην εξοχή. Η τεχνολογία και η τεχνογνωσία τους παρέχει φουσκωτές κατσίκες για να εφαρμόζουν την «θρησκευτικότητά» τους που είναι «ανώτερη» των απαγορευμένων κτηνοβασιών της Βίβλου και του Θεού. Το προϊόν αυτό πωλείται σε μαγαζιά «Sex Shop» του εξωτερικού που κινούνται στο χώρο των διαδικτυακών πωλήσεων. (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)
Δεξιά: Ιδίως σήμερα μετά τον τεχνολογικό, αλλά όχι πνευματικό εις τους Ορθόδοξους, μεσαίωνα, ο άνθρωπος «ελευθερώθηκε σωματικά» κατά τον κοινωνιολόγοΧρήστο Πατσό και άλλους διαφωτιστές, και διαχειρίζεται το σώμα του όπως θέλει, χωρίς να υπολογίζει την Χριστιανική «θρησκεία». Δεν συμφέρει να φανερώσουν οι διαφωτιστές πως δεν υπολογίζεται μήτε η λογική, εφόσον ο διαφωτισμός περνιέται για κατ’ εξοχήν ορθολογισμός (σάπιος όμως στην βάση του). Ο σεξουαλισμός από αναπαραγωγή και επιτρεπόμενο ελεγχόμενο πάθος μέσα στα πλαίσια του γάμου ενός ζευγαριού δύο ατόμων αντιθέτου φύλου με στόχο και την τεκνογονία, μετατρέπεται σε βλακώδη ακολασία προς τέρψη αυνανιστική, όπου γυναίκες και άνδρες συνουσιάζονται με κατσίκες, άλογα, βόδια, ελέφαντες κ.λ.π. και όλα αυτά δια μέσω του εμπορίου παραχωρούνται σε παθιασμένους ακολούθους της ελληνικής μυθολογίας. (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)

Αριστερά: Ο ελληνικός παγανιστικός «διαφωτισμός» πουλά και σήμερα. Ιστοχώροι όπου διαφημίζονται κτηνοβασίες γυναικών με άλογα, τα τελευταία μετατρέπονται σε Κενταύρους, για να «δείχνει το πράμα πιο ωραίο» και να εξάπτεται ή να εξαπατάται το άτομο από την φαντασία.  (Πηγή Φώτο: Λογοκριμένη)
Δεξιά: Απαγωγή της Δηιάνειρας σε πίνακα  (Πηγή: Περιοδικό Crypto, τεύχος 1, άρθρο «Κένταυροι, υπήρξαν πραγματικά;», Κωνσταντίνος Τσοπάνης, Δρ. Ιστορίας και Φιλοσοφίας των Θρησκευμάτων, σελίδα 29)

Οι πιστοί «αυτοεξευτελίζονται», έτσι το αντιλαμβάνονται οι «ερευνητές» του παγανισμού, για χάρη σωτηρίας, δηλαδή αιώνιας ζωής. Αυτοί όμως με όλα αυτά τα κακο-παραμυθένια άρθρα τους, χάρη ποιού εξευτελίζονται σαν λέγουν τόσα ψέματα κλείνοντας το δεξί τους μάτι στον έρωτα-σεξ που πρεσβεύουν και τους πιστούς τους; Του Μαμωνά; (Κατά Ματθαίον, Κεφ. Στ΄ «24 Οὐδεὶς δύναται δυσὶ κυρίοις δουλεύειν· ἢ γὰρ τὸν ἕνα μισήσει καὶ τὸν ἕτερον ἀγαπήσει, ἢ ἑνὸς ἀνθέξεται καὶ τοῦ ἑτέρου καταφρονήσει· οὐ δύνασθε Θεῷ δουλεύειν καὶ μαμωνᾷ.»). Δεν βλέπουν πως (Κατά Ματθαίον, Κεφ. Στ΄ «19 Μὴ θησαυρίζετε ὑμῖν θησαυροὺς ἐπὶ τῆς γῆς, ὅπου σὴς καὶ βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται διορύσσουσιν καὶ κλέπτουσιν· 20 θησαυρίζετε δὲ ὑμῖν θησαυροὺς ἐν οὐρανῷ, ὅπου οὔτε σὴς οὔτε βρῶσις ἀφανίζει, καὶ ὅπου κλέπται οὐ διορύσσουσιν οὐδὲ κλέπτουσιν· 21 ὅπου γάρ ἐστιν ὁ θησαυρός ὑμῶν, ἐκεῖ ἔσται καὶ ἡ καρδία ὑμῶν»);

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...