ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2012

ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ, Ο.Ε.Α., Γ. ΓΚΙΟΛΒΑΣ, ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕΙΡΙΟΣ & ΚΡΥΦΟΠΑΓΑΝΙΣΜΟΣ - ΝΕΟΝΑΖΙΣΜΟΣ



(ΑΘΕΑΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ 2004, ΕΞΩΓΗΙΝΕΣ ΑΫΠΝΙΕΣ 2003, ΧΩΡΙΣ ΜΟΝΤΑΖ ΙΙ 2004, ΟΙ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟΥ 2004)
Μια αποκαλυπτικότατη σελίδα αφιερωμένη εξαιρετικά σε εκείνους που ακόμη εξακολουθούν να πιστεύουν χωρίς αποδείξεις, πως κάποια ηγεσία δήθεν υπερελλήνων εν ονόματι Έψιλον, μακάρι από τον πλανήτη Σείριο, θα τους σώσει και θα τους δώσει το Απολλώνιο φως (;) νικώντας τον διεθνή Σιωνισμό (και υπογείως με την διάδοση του παγανισμού τον Χριστιανισμό).
Η οριοθέτηση της ανυπαρξίας της ομάδας αυτής  και των ηγετών της, βρίσκεται στην παρούσα, η οποία μεταξύ των άλλων δείχνει πως κάτωθεν και υπογείως της «Ομάδας Ε»,  ελλοχεύει απλά και βασικά μια έντεχνη παγανιστική ή άθεη αρχαιολατρευτική παγίδα, με ναζιστικού πνεύματος καταβολές, την οποία δεν έχει αντιληφθεί ο απλός Έλληνας πολίτης διότι δεν γνωρίζει τις οδούς της απώλειας. Όλα τα υπόλοιπα τα οποία λέγονται περί των Ομάδων αυτών είναι κέρδος από πωλήσεις βιβλίων και άρθρων σε περιοδικά, πολυλογίες παραμυθολόγων ανθρώπων, που μάχονται πεισματικά την επιστήμη και το αρχαίο ορθολογικό πνεύμα, για το οποίο διατείνονται πως εργάζονται αφιλοκερδώς ως Έλληνες. Δεν χρησιμοποιήθηκε όλο το αποδεικτικό υλικό που διαθέτει ο Ανώνυμος Απολογητής εις την διάθεσή του, διότι θα υπερέβαινε τον διαθέσιμο χώρο αφιερωμένο σε αυτή την εργασία, μιας και το υλικό αυτό ξεπερνά τα όρια της φαντασίας. Επίσης ορθολογικές απόψεις μερικών ανθρώπων παριστάμενων εις τις εκπομπές αυτές, ενάντια στην Έψιλον και σε κάθε Έψιλον,  δεν παρουσιάζονται για τον ίδιο λόγο, αν και ίσως γίνει γραπτή αναφορά περί αυτών.




Εξαπάτηση Παγανιστική, Σκοπιμότητα:
Ιερατική Λαθροθηρία Ορθοδόξων Νέο-Ελλήνων


Η απόδειξη πως οι υποτιθέμενοι Έψιλον προσπαθούν να αποπάρουν Ορθόδοξους εις πλάνη, είναι το ότι οι ίδιοι οι θιασώτες της διαφήμισης της Ομάδος, δεν είναι Ορθόδοξοι ή άλλοι Χριστιανοί, παρά αρχαιολάτρες ή πιστοί των Ολυμπίων θεοτήτων που εντέχνως  κάνουν λόγο για τεθνεώτες Ορθοδόξους επισκόπους και αρχιεπισκόπους, που ήσαν μέλη της υποτιθέμενης Ομάδας τους (Βίντεο 27, Μέγεθος: 196Kb - Διάρκεια: 1΄ 18΄΄). Γνωρίζοντας το κύρος που έχει η Ορθοδοξία σε γενικές γραμμές μέσα στο Ελληνικό Έθνος, προσπαθούν να περάσουν αυτό το εμπόδιο της θρησκευτικής «έγκρισης» τους από την Εκκλησία του Χριστού, ώστε να βρουν Ορθοδόξους με τις ψυχικές τους πύλες ανοικτές και καταφατικές εις την ενίσχυση του παραθρησκευτικού παραμυθιού.


Παρέλαση Τριεψελιτών με τα λάβαρα και τις σημαίες τους (Πηγή: Η Μαύρη Σκιά στην Ελλάδα, Εθνικοσοσιαλιστικές και φασιστικές οργανώσεις στην Ελλάδα του Μεσοπολέμου και της Γερμανικής Κατοχής 1941 - 1944, Ιάκωβος Περ. Χονδροματίδης, Ιστορικός, Οι μονογραφίες του περιοδικού Στρατιωτική Ιστορία, σελ. 19)

Η καπηλεία του γράμματος Έψιλον δεν είναι μόνο προνόμιο των κρυφοπαγανιστών. Και άλλοτε εθνικιστικές ομάδες (Εθνική Ένωσις Ελλάς ΕΕΕ) δρούσαν με τους ίδιους εθνικιστικούς στόχους, με τον ίδιο αντισημιτικό μανδύα και με το ίδιο ασφαλώς γράμμα της ελληνικής αλφαβήτου Ε[ψιλόν].
Περισσότερα.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...