ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Δευτέρα 3 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΙΔΩΛΟΛΑΤΡΙΚΕΣ ΠΡΟΛΗΨΕΙΣ


Υπάρχει η κακή συνήθεια εις τους αρχαιολάτρες να φορτώνουν εις τον χριστιανισμό δεισιδαιμονίες και προλήψεις που επέζησαν μέσα στον χρόνο και παρά τις προσπάθειες της Εκκλησίας προς εξάλειψή τους, αυτές παραμένουν και οφείλονται στην αρχαία θρησκεία από την οποία γεννήθηκαν. Αυτή την θρησκεία σήμερα κάποιοι επιτήδειοι και συγγραφείς ψεμάτων, προσπαθούν να παρουσιάσουν ως «ορθολογικό» ή «μαθηματικό» σύστημα.
Πολλές από αυτές τις δεισιδαιμονίες υπήρχαν ακόμη περισσότερο τον καιρό του διαφωτισμού και αρκετοί διαφωτιστές έλεγχαν την Εκκλησία αποκλειστικά για το ότι διατηρούνταν αυτά τα φαινόμενα. Δεν φαίνεται όμως κανείς τους ποτέ να ομολόγησε πως το αυγό που γέννησε όλες αυτές τις κακές συνήθειες είναι εκείνο το αρχαίο, το οποίο κατά ένα παράξενο τρόπο υποκρισίας παρέμενε στο απυρόβλητο ειδικά σε αυτό το ζήτημα. Ακόμη και σήμερα όταν εξακολουθούν να υπάρχουν στην ελληνική κοινωνία καφετζούδες (ο καφές παίρνει την θέση του Θεού), αστρολογίες (το άστρο γίνεται Θεός), μέντιουμ (το ενδιάμεσο δηλαδή γίνεται οίκος θεού «κατοχή από πνεύμα» με χρηματισμό και κατά χρονική βούληση επί «γονιδιακού» δήθεν χαρίσματος chanelling), δεισιδαιμονίες με Α.Τ.Ι.Α. - U.F.O. (Θεός και άγγελοι μετατρέπονται σε τεχνολογικά άγριους πιλότους του «Ολύμπου» που βιάζουν, απαγάγουν και φονεύουν), χαρτορίχτρες (ο εκτός χωροχρόνου Θεός και ο κατά χάρη προφήτης Του μετατρέπεται σε τραπουλόχαρτο εντός του χωροχρονικού σύμπαντος και γνωρίζει το μέλλον με τυχαίες πασίεντζες αν και άψυχο), πυροβάτες (οι πιστοί «πιάνονται» κατά βούληση από τον «άγιο» με μαγικό - εκστατικό χορό, δηλαδή εκβιάζοντας την θέληση του Άγιου και του Θεού), οι νεοπαγανιστές θίγονται κάθε φορά που η Εκκλησία καταπολεμά αυτά τα φαινόμενα και κάνουν λόγο για «παράδοση» που πρέπει να διατηρείται, δίδοντας το χέρι τους στην δεισιδαιμονία και την μαγεία.

Τέλος το σπουδαιότερο, και πολλοί δεν γνωρίζουν, πως τα αρχαία θαύματα είναι εντελώς αφύσικα αν και υποστηρίζεται πως «δεν παραβαίνουν τους νόμους της φύσης». Αυτό διότι αν και οι αρχαίοι έτσι πίστευαν, από την άλλη δεν γνώριζαν τους νόμους της φύσης, με συνέπεια η «θαυματουργία» τους να είναι εξόχως πιο «απίστευτη» από την «Χριστιανική», για την οποία πολύ λίγο είναι γνωστό πως δεν αναιρεί τους φυσικούς νόμους. Οι Παγανιστικές θρησκείες, είναι οι κατ’ εξοχήν δεισιδαιμονίες· τα πάντα αιτιώνται του θείου, ακόμη και οι φυσικοί νόμοι π.χ. άνεμοι κ.λ.π.


ΝεοΠαγανιστικοί Οιωνοί & Θαύματα;


 



Αριστερά: Ο κόσμος παρατηρεί τα γεράκια που έκαναν κύκλους στον αττικό ουρανό πάνω από τον Ολυμπιείον την ώρα της (νεοπαγανιστικής) τελετής. (Πηγή: Έκκαρης, περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 149, άρθρο «Τι συνέβει στο Ολυμπίειον στην τελετή του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ. την Κυριακή 21 Ιανουαρίου», σελ. 23)




Αναφέρει ο Έκκαρης:  «Κατά την διάρκεια της τελετής, που πραγματοποιήθηκε υπέρ ειρήνης, απελευθερώθηκαν λευκά περιστέρια που -κατά δήλωση της κας Πέππα- δεν πειράχτηκαν από τα γεράκια -που όντως- έκαναν κύκλους πάνω από τον χώρο κατά την διάρκεια της τελετής.» (Πηγή: Έκκαρης, περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 149, άρθρο «Τι συνέβει στο Ολυμπίειον στην τελετή του ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ. την Κυριακή 21 Ιανουαρίου», σελ. 22)
Ερώτηση: Το ότι τα γεράκια δεν επιτέθηκαν στα περιστέρια και έκαναν κύκλους πάνω από το ιερό του Δία κατά την διάρκεια της τελετής είναι:
α. Καλός ή κακός οιωνός;
β. Παγανιστικό Θαύμα;
γ. Το α & το β μαζί;
δ. Αν τίποτα από όλα αυτά δεν συμβαίνει, τότε γιατί αυτό το γεγονός τυγχάνει διπλής αναφοράς (πρόλογος συνέντευξης και λεζάντα φώτο) από εκείνη την θρησκεία που διαδίδει ανάμεσα στους κανόνες της το εξής «... απόδιωχνε τις δοξασίες και τα δόγματα και την τυραννία των κατεστημένων, αντιεπιστημονικών ιδεών, που δυναστεύουν τις συνειδήσεις των ανθρώπων και που προωθούν πάντα τον τρόμο και την πλάνη»; (Πηγή: Ντορέτα Πέππα, Περιοδικό Τρίτο Μάτι, τεύχος 142, ένθετο «Το Σωματείο ΕΛΛΗΝ.Α.Ι.Σ.» για την αναγνώριση του Δωδεκαθέου και οι απαντήσεις του Π. Μαρίνη [προς το Τ.Μ.]»)
Περισσότερα για την εκδήλωση αυτή στην σελίδα Ν. Πέππα.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...