ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

ΟΡΕΣΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΒΙΝΑ ΑΣΙΚΗ ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΔΑΙΜΟΝΩΝ


ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΑΣ ΗΘΟΠΟΙΟΥ & ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ


Αριστερά: Βίντεο. Μέγεθος: 600Κb - Διάρκεια: 1΄36΄ . Ο Ορέστης Δημητρίου, χορογράφος, σύζυγος της Βίνας Ασίκης δημοσιοποιεί τις δικές του εμπειρίες  περί δαιμονισμένων και των ικανοτήτων τους, ακόμη και αιώρησης, όπως ο ίδιος τις βίωσε. Στις μαρτυρίες του περί αιώρησης δαιμονισμένου, η Μαρία Τζάνη αντιπρότεινε την άποψη πως «το κάνουν και οι φακίρηδες στην Ινδία αυτό», χωρίς να λαμβάνει υπ’ όψιν της πως για την Ορθόδοξη θεολογία ισχύει το Ψαλμοί Κεφ. «ϞΕ (ϞΣΤ) 95 5 ὅτι πάντες οἱ θεοὶ τῶν ἐθνῶν δαιμόνια». Για την δε υψηλή τους μυϊκή δύναμη αντιπρότεινε την μυϊκή δύναμη των μανιασμένων, η οποία είναι εξίσου πολύ ισχυρή. Στην ουσία όμως η μυϊκή δύναμη είναι το αποτέλεσμα και στις δύο περιπτώσεις. Το αμφιλεγόμενο, για ορισμένους, ζήτημα στονδαιμονισμό είναι το πρώτο αίτιο αυτής της δύναμης ή της φαινομενολογίας του δαιμονισμού, με άλλα λόγια.  (Πηγή Βίντεο: Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», θέμα «Ο χορός των δαιμόνων και οι εξορκισμοί», Σάββατο 05/11/2005)
Δεξιά: Βίντεο. Μέγεθος: 255Κb - Διάρκεια: 38΄΄. Η Βίνα Ασίκη, ηθοποιός, σύζυγος του Ορέστη Δημητρίου, περιγράφει ορισμένα φαινόμενα δαιμονισμού σε στενά της πρόσωπα ή αγνώστους, όπως αυτή τα παρακολούθησε ζωντανά, ακόμη και όταν υπήρξε άπιστη προς το Χριστιανικό Ορθόδοξο Δόγμα. Αν και διαφωνεί με τους ψυχολόγους στα κυριότερα ζητήματα, συμφώνησε με προηγούμενη πρόταση της Μ. Τζάνης  πως η μεγάλη μυϊκή δύναμη των δαιμονισμένων, μπορεί να μην έχει απαραίτητα μεταφυσικές διαστάσεις, και να «εξηγείται» φυσικά, εφόσον και άτομα κατεχόμενα από μανία παρουσιάζουν τις ίδιες μυϊκές ικανότητες. Το ζήτημα όμως, όπως ελέχθει, δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά το πρώτο αίτιο. Στην επιστήμη της Φυσικής λ.χ. μπορεί δύο οχήματα να κινούνται με την ίδια ταχύτητα (V), εκείνη των 50 χιλιομέτρων/ώρα. Αυτό δεν σημαίνει πως τα δύο οχήματα απέκτησαν την ταχύτητα τους από την εφαρμογή των ίδιων  δυνάμεων πάνω στα σώματα. Κάλλιστα μπορεί το ένα να την έχει αποκτήσει από την εφαρμογή της βαρύτητας [ελεύθερη πτώση] ενώ το άλλο ένεκα της εφαρμογής του μαγνητικού πεδίου [επιταχυντές σωματιδίων]. Η συζήτηση για τους δαιμονισμούς, που ούτως ή άλλως ως φαινομενολογία υφίστανται, συνεχίζεται. (Πηγή Βίντεο: Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», θέμα «Ο χορός των δαιμόνων και οι εξορκισμοί», Σάββατο 05/11/2005)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...