ΜΗΝΥΜΑ

ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΑΜΑΡΤΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ...ΚΑΠΑΚΩΝΕΙ..ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΔΕΙΑΖΕΤΕ ΤΑ.....ΒΑΡΗ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΣΑΣ!ΚΑΙΘΕΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΣΤΕ!!!!....
JellyMuffin.com

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Η ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΑΘΕΩΝ


Η ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ

 

Από αριστερά προς τα δεξιά: Κασσάνδρα Τσαροπούλου, Κλινική Ψυχολόγος, Χρήστος Πατσός, Κοινωνιολόγος - Μέλος Συλλόγου Ελλήνων Κοινωνιολόγων,  Γεωργία Σιδέρη, Κλινική Ψυχολόγος, Μαρία Τζάνη Καθηγήτρια Παιδαγωγικής Πανεπιστημίου Αθηνών. Οι εικονιζόμενοι παρουσίασαν την «άλλη μεριά του λόφου» για τους δαιμονισμούς στην ίδια εκπομπή. Η κύρια ένστασή τους, πέρα της αμφισβήτησης του μεταφυσικού δαιμονισμού, ήταν η δυσκολία διάγνωσης-διαχωρισμού από τους ιερωμένους των ατόμων που χρήζουν ψυχιατρικής φροντίδας από εκείνους που έχουν «ανάγκη» [δεν θεωρείται από αυτούς ανάγκη] του ιερέα. Από την άλλη μεριά όμως οι θρησκευόμενοι ίσως έχουν να αντιπροτείνουν πως το ίδιο πρόβλημα ισχύει και για τους ψυχιάτρους κατ’ αντιστροφή. (Πηγή Φώτο: Τηλεοπτικός Σταθμός Alter, εκπομπή «Οι Πύλες του Ανεξήγητου», θέμα «Ο χορός των δαιμόνων και οι εξορκισμοί», Σάββατο 05/11/2005)

ΔΑΙΜΟΝΙΣΜΟΣ, ΕΞΟΡΚΙΣΜΟΙ & ΕΠΙΣΤΗΜΗ


Περισσότερα για δαιμονισμούς, τους εξορκισμούς, την φαινομενολογία τους και τις επιστημονικές απόψεις πρβλ. την σελίδα με τα δαιμόνια.

Δεξιά: Δαιμονοκατοχή (Demon possession)  : ένα ιατρικό, ιστορικό, ανθρωπολογικό και θεολογικό συνέδριο: papers παρουσιασμένα στο Πανεπιστήμιο του Notre Dame, Ιανουάριος 8-11, 1975, κάτω από τις ευχές της Χριστιανικού Ιατρικού Συνδέσμου, του John Warwick Montgomery, Είδος: Αγγλική : Βιβλίο: Μη φαντασίας, Εκδότης: Μιννεάπολης, Bethany Fellowship, ©1976.,ISBN: 0871231026, Θέμα: Κογκρέσο Δαιμονολογίας (Πηγή:  http://www.worldcatlibraries.org/)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...